Paksuniemen kauden kahdeksan päätös päivikki!

Paksuniemen maaperään on jo historiassa sen ajan ihmiset istuttaneet positiiviset kasvustot ja juuret joita negatiivisuus ja pahuus maailman ole saanut revittyä pois! Sen myötä näkymätön (eräät sen näkee ja kokee)aallonmurtaja estänyt ja estää sen kaiken pääsyn Paksuniemeen, ripaus kosteutta negatiivisuuden toki aina pääsee myös aallonmurtajan yli, mutta maaperän positiivisuus sen nopeaan iloksi muuttaa. Muhkeaa ”multaa” siellä positiivisuus pauhaa, menoa rentoa, mielen hyvää lentoa aina saa kokea!

Siksi aina talven jälkeen (kun maailman menoa ehtinyt Pahoilla mielin katsoa ja huomannut mitä ihminen tekee maapallolle ja hetkeksi usko ihmisyyteen hiipunut) ILO vappuna avata ja toivottaa tervetulleeksi Teidät Ihanat, positiiviset ihmiset, Te jotka rakastatte eläimiä, luontoa ja empaattisuus asunut Teissä jo Äidin maidossa. Rakkautenne maailmaa kohtaan, huomio Paksuniemen rauhaan ja positiivisuuteen, kiitokset joita jaatte tuo jälleen USKON meihin ihmisiin. Me oikeasti voimme jotain tehdä, ainakin rakastaa toisiamme, halata ja huomioida, emme vain huomioida maailman pahuutta.

KIITOKSET SIIS KUULUVAT TEILLE! Teitte kaudesta kahdeksan jälleen ihmeellisen, sen jonka voimin tämäkin väli seuraavaan tuo voiman elämän.

Kiitokset kuuluvat myös mahtavalle kahdelle ihmiselle Mazlym ja Iina sekä sankka joukko Rääkkylän nuoria (niitä joiden harteilla tulevaisuus lepää) jotka tekivät työpanoksellaan tästäkin kesästä jonoihin hieman rentoutta ja toivottomuuden sijaan iloa ja valoa, sillä onhan se ruoka joskus tulossa!

Myöskin KIITOKSET Tuula, Raita, Paavo, ja kaimani Jouni! Ilman Teitä kunta olisi hieman ”tyhjempi”

Darja & Frans, KIITOS Paksut pojat oluesta ja siideristä, menestys tuli ja siitä kiitos mestarille joka loihti maun ja pullon hengen! Helena Paakkinen, OMG miten upeat etiketit pulloihin loihdit!

S-Market, voi Teitä, Teille aina ILO tulla. Myöskin Riäkkyteatteri, Kihaus, OP-Rääkkylä, Kespro, Koff ja SUPER EDUSTAJAMME Henry, Valio ja Ingman tuonut ihmeellisillä ihmisillä jäätelön enemmän makeaksi ja maistuvaksi! Kiitoksia olisi ILO jakaa, sillä niin moni tuo ILON Paksuniemeen ja edustamallaan yrityksellään osansa kauteen, mutta mahdoton jokaista kiittää joten Te joille jäi nimi sanomatta. KIITOS!

Näin UPEAN (jälleen) kauden jälkeen ei voi kun huokaista, laittaa rennosti lapsillemme pannat kaulaan ja painua metsään, nauttimaan siitä mistä Rääkkyläkin on parasta, LUONTO! Siellä ne ”murheet” saataviksi muuttuu, ilo tuplaantuu ja mielen mustuuskin sateenkaaren väreihin!

Kaikkea HYVÄÄ, Teille (Juuri Sinulle joka tätä luet), ihanaa syksyä ja kohtahan se Paksuniemen perinteinen Joulukalenterikin aukeaa, no hi hi ei ihan vielä!

Joskus Päivikki oli negatiivinenkin, mutta Paksuniemi ja ihmisyys aidoimmillaan vienyt sen pois ja siitä olen kiitollinen (sanoo aina negatiivinen) sillä siemen positiivisuuden sieluuni juurtui lopullisesti!

Aika sanoa hei hei!

Paksuniemi (Paksut pojat) on POP!