Paksuniemen Satamaravintola

Jo sadan vuoden ikään ehtinyt kunnostettu kahvilarakennuksemme terasseineen luo viihtyisän miljöön 130 vieraalle. Kannattaa piipahtaa myös Satamapuodissamme, jossa voi tehdä yllättäviä löytöjä, mm. paikallisten käsityöläisten tuotteita.

Vastaanotossamme palvelee matkailuinfo, kun taas kirjastossamme voi kierrättää ja päivittää lomalukemistoa edullisin hinnoin. Paikalliset sanomalehdet tyydyttävät uutisnälkää ja antavat karjalaista näkökulmaa maailman menoon. Langattoman internetin avulla voi haistella maailman tuulia koko alueella. Taidenäyttelyt täydentävät ravintolan monimuotoista ilmettä.

Perjantain karaoke-pirskeisiin kannattaa suunnistaa jo alkuillasta klo 19-21 Happy Hour ja Happy Pizza – laulu raikaa pikkutunneille asti. Paksuniemen kesään kuuluu monenmoisia tapahtumia – katso tapahtumakalenteri. Paksuniemen Satamaravintola toivottaa tervetulleiksi kaikki matkailijat,
veneilijät, karavaanarit, reppureissulaiset, motoristit, festivaalivieraat, kesämökkiläiset ja tietysti oman kylän tytöt ja pojat!

HUOM! klikkaa maittava Menu – Please klick our menu:

Menu Suomeksi Menu In english