Paksuniemen Satamaravintola

Jo reilun sadan vuoden ikään ehtinyt kunnostettu kahvilarakennuksemme terasseineen luo kodikkaan ja viihtyisän miljöön 130 vieraalle. Kannattaa piipahtaa myös Satamapuodissamme, jossa voi tehdä yllättäviä löytöjä, mm. paikallisten käsityöläisten tuotteita. Pihapiiriin on rantautunut Kontion Kala – lähivesien antia ammentava kalanjalostustehdas. Näitä herkullisia tuotteita voi nauttia ravintola-annoksina ja ostaa myös kotiin viemisiksi ravintolasta.

Vastaanotossamme palvelee matkailuinfo, kun taas kirjastossamme voi kierrättää ja päivittää lomalukemistoa edullisin hinnoin. Paikalliset sanomalehdet tyydyttävät uutisnälkää ja antavat karjalaista näkökulmaa maailman menoon. Langattoman internetin avulla voi haistella maailman tuulia koko alueella. Taidenäyttelyt täydentävät ravintolan monimuotoista ilmettä.

Paksuniemen kesään kuuluu monenmoisia tapahtumia – katso tapahtumakalenteri.

Toivotamme  tervetulleiksi matkailijat kaikilta maailman kolkilta, veneilijät, karavaanarit, reppureissulaiset, motoristit, kesämökkiläiset, lähialueiden asukkaat ja tietysti oman kylän väen!

            HUOM! klikkaa maittava Menu:

Menu